Op vakantie in Europa, waarom een pre-paid SIM kopen als ik een nederlandse databundel heb?

By Willem Willemse

Terechte vraag, waarom gebruik ik niet mijn eigen nederlandse databundel?
Zoek allereerst uit naar welke landen je reist in Europa, je Telecom provider geeft aan in welke landen jij je eigen databundel kan gebruiken zonder roamingkosten.
 

Is jouw eindbestemming een land waarbij jouw Telecom provider roamingkosten berekent? Koop dan een Data Sim kaart van TwingaNet, uw kosten blijven dan beheersbaar!
Voor die landen in Europa waarvoor je Telecom provider geen roamingkosten berekend, controleer de beperkingen die de Telecom provider de gebruiker oplegt. Er wordt altijd gebruik gemaakt van Fair Use Policy, deze bepaalt hoeveel GB data je mag gebruiken in het buitenland. Dit geldt ook als je een Unlimited databundel hebt.
Controleer de voorwaarden van je Telecom provider om onverwachte kosten te voorkomen, maar beter is het op een Data Sim kaart van TwingaNet aan te schaffen.


De Data Sim kaart van Twinganet is geldig in 30 europese landen en in combinatie met de TwingaNet WiFi router heeft u uw eigen veilige WiFi met toegang tot internet in 30 europese landen.

Waarom de TwingaNet mobiele WiFi (MiFi) router? Ik kan toch ook mijn mobiele telefoon als hotspot gebruiken? Ja dat kan, maar vergeet niet dat je stroomverbruik hoog is en de accu van je telefoon snel leeg is. Met de TwingaNet MiFi router kan je tot 100 apparaten (tablet, telefoon, pc, laptop, printer) aansluiten, dus kan het hele gezin op vakantie gebruik maken van je eigen veilige WiFi punt.


En als voordeel, deze router werkt op 12V en 220V, dus ook in de auto, camper, caravan, boot, tent of vakantiehuis altijd WiFi met internet.


Stel je voor, in de auto je eigen WiFi, op reis van Nederland naar Spanje, de kinderen hebben hun eigen veilige WiFi internet, de TwingaNet WiFi router, met Data Sim kaart, zorgt in elk land voor een verbinding met het mobiele 4G LTE netwerk.


Wil je het uitproberen? Huur dan de TwingaNet MiFi Router met Data Sim, klik HIER


Naar home pagina